Κρήτη | Συγκλονίζει ο μικρός Παναγιώτης – «Δεν μπορώ να περπατήσω αλλά έχω καταφέρει πράματα και θάματα»

κρήτη-συγκλονίζει-ο-μικρός-παναγιώτη-1582994

Μηνύματα ζωής έστειλε ο μικρός Παναγιώτης Νικολουδάκης από το Ηράκλειο, o οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εκ γενετής.

Ο 9χρονος, μιλώντας στην εκπομπή της TV Creta «Ένας παράδεισος υπαρκτός» και την Νίκη Μπελαδάκη, δίνει δύναμη, ζητώντας από τον κόσμο να μην τα παρατάει ποτέ.

«Θα ήθελα να πω στον κόσμο, μην τα παρατάτε ποτέ, ό,τι κι αν γίνει» δηλώνει και συγκινεί: « Γιατί αν τα παρατήσουμε δεν φέρνουμε το στόχο μας εις πέρας. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί, με υγεία πάνω από όλα και επίσης κάτι που είπα και πριν. Να μην τα παρατάνε ποτέ».

Παράλληλα, ο μικρός Παναγιώτης εξέφρασε το παράπονό του για τις ράμπες αναπήρων, τονίζοντας πως στα σχολεία πρέπει να υπάρχουν ράμπες για να μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από αυτά, άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς στο 2ο Δημοτικό θα τοποθετηθεί ασανσέρ για τα παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Ο 9χρονος συγκλονίζει ζητώντας από τον κόσμο να μην χλευάζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα. «Να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑΜΕΑ. Έχω νιώσει ότι με κοροϊδεύουν αλλά δεν θα ήθελα να το αναφέρω» τονίζει με παράπονο.

Στην ερώτηση τι είναι παράδεισος για εκείνον, η απάντησή του, μας κάνει να συλλογιστούμε τι έχει τελικά αξία στη ζωή: «Παράδεισος για εμένα είναι να κάνουμε πολλά πράγματα με την οικογένειά μου…»

Η δύναμή του είναι αξιοθαύμαστη και κλείνοντας στέλνει ένα ακόμα δυνατό μήνυμα προς όλους. «Δεν μπορώ να περπατήσω αλλά… έχω καταφέρει πράματα και θάματα!».

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook