Κρήτη | Συγκλονίζει η ιστορία δύο σκυλιών – Το ένα έχασε τη ζωή του από όχημα και το άλλο αρνείται να το εγκαταλείψει

κρήτη-συγκλονίζει-η-ιστορία-δύο-σκυλι-1614495

Συγκλονίζει η ιστορία δύο σκυλιών στο Ηράκλειο που βρέθηκαν στο δρόμο κάτω από άγνωστες συνθήκες και το ένα έχασε τη ζωή του από αυτοκίνητο, ενώ το άλλο παρέμεινε στο σημείο θρηνώντας

Μια δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών, λίγα μέτρα από τον κόμβο του ΠΑΓΝΗ όπου το βράδυ της Δευτέρας όπως όλα δείχνουν εγκαταλείφθηκαν αβοήθητα δυο μεγαλόσωμα σκυλιά δεμένα σε σχοινί και αλυσίδα αντίστοιχα.

Το ένα από τα σκυλιά, ένα λυκόσκυλο, εντοπίστηκε να κείτεται μισοπεθαμένο στον παράδρομο της εθνικής, χτυπημένο από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το δεύτερο σκυλί ένα, γκρι, κάνε κόρσο, παραμένει στο πλευρό του και δεν επιτρέπει σε κανένα να πλησιάσει τον φίλο του.

Στο σημείο βρέθηκε η εθελόντρια Νίκη Μανολάκη από το καταφύγιο των Γουβών η οποία με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να καθησυχάσει το αρσενικό σκυλί για να μπορέσει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο άλλο και να το μεταφέρει σε διπλανό κτηνιατρείο. Όμως στάθηκε αδύνατο. Το αρσενικό σκυλί με σπαρακτικό τρόπο ξαπλώνει δίπλα στο φίλο του και προσπαθεί είτε να τον κουνήσει είτε να τον ζεστάνει για να τον βοηθήσει.

Το τραυματισμένο σκυλί άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα χωρίς κάνεις να μπορεί να πλησιάσει να βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό ενημερώθηκε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μ. Καναβάκη και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι κυνοκόμοι με τους ίδιους να σπεύσουν το σημείο με κατάλληλο εξοπλισμό για να βοηθήσουν τα δυο σκυλιά.

Μάλιστα στο σημείο έχει μαζευτεί και αρκετός κόσμος αυτή την ώρα, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Επίσης πολλοί είναι και οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι σταματούν στο σημείο και προσφέρονται να βοηθήσουν.

neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Συγκλονίζει η ιστορία δύο σκυλιών – Το ένα έχασε τη ζωή του από όχημα και το άλλο αρνείται να το εγκαταλείψει

  1. Μαθηματα ζωής μας δίνουν…αλλα πού να καταλάβουμε εμείς τα ζωα οι ανθρωποι…γιατι ειμαστε πολυ χειρότεροι απ αυτα…εμεις εγκαταλειπουμε τον χτυπημενο…αυτα οχι..κ αλλα πολλα….ας μην μακρηγορήσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook