Κρήτη | Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Το πιο μεγάλο θαύμα είναι εκείνο της αγάπης»

κρήτη-συγκλονίζει-η-δημοσιογράφος-αν-1519396

Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο δίνει η Κρητικιά παρουσιάστρια Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Η δημοσιογράφος η οποία έχει κάνει γνωστό μέσω των κοινωνικών δικτύων πως αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού, σε πρόσφατη ανάρτησή της, επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την αντίδραση της κόρης της όταν την είδε με ξυρισμένο κεφάλι.

«Το πιο μεγάλο θαύμα είναι εκείνο της αγάπης…», επισημαίνει λέγοντας πως θέλει με αυτόν τον τρόπο να σπάσει οποιοδήποτε ταμπού και φόβος υπάρχει στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο, παρακινώντας τες να βγουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν σθεναρά τα όσα συμβαίνουν.

Μάλιστα, δεν διστάζει να κατακρίνει και όσους κοίταξαν περίεργα την ίδια μετά την νέα της εμφάνιση.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

One thought on “Κρήτη | Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Το πιο μεγάλο θαύμα είναι εκείνο της αγάπης»

  1. Περαστικά σου, καλή και γρήγορη ανάρρωση και ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ κοπελιά ! Μια σκληρή δοκιμασία αλλά Ξεπερνιέται εύκολα με αγάπη, πιστη, θετική σκέψη και προσμονή για τις χαρές που ερχωντε στο μέλλον με αυτούς που σε αγαπάνε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook