Κρήτη | Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στην ομάδα ποδοσφαίρου του γενικού λυκείου Γαζίου για την πανελλήνια διάκριση του

κρήτη-συγχαρητήρια-αρναουτάκη-στην-ο-1699726

Με την ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών του Γενικού Λυκείου Γαζίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργου Πιτσούλη, του Υποδιευθυντή του σχολείου Κώστα Κορτσινίδη, του υπευθύνου γραφείου φυσικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννη Νηστικάκη και του εκπροσώπου του γραφείου φυσικής αγωγής Βασίλη Πλεσίτη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου και τους εκπαιδευτικούς τους, τους συνεχάρη για την διάκριση τους επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης στρατηγικά «επενδύει» σε όλο το νησί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που είναι πολιτισμός. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς, είπε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, γιατί εσείς είστε το μέλλον, οι αυριανοί πρωταθλητές που θα αναδείξουν την Κρήτη και την Ελλάδα διεθνώς.

Ο κ. Αρναουτάκης τέλος ευχήθηκε στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία και κάθε πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη για την διάκριση τους τα παιδιά και τους καθηγητές τους. Εσείς είστε οι στυλοβάτες του αθλητισμού, είπε ο κ. Πιτσούλης απευθυνόμενος στους μαθητές, επισημαίνοντας ότι ο αθλητισμός παράλληλα εκτός από την χαρά και την ευεξία κοινωνικοποιεί τα παιδιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook