Κρήτη | Στρώνουν την πράσινη τσόχα! Τους έπιασαν με την τράπουλα στα χέρια

κρήτη-στρώνουν-την-πράσινη-τσόχα-τους-477958

Συνελήφθησαν, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, έντεκα άτομα και συγκεκριμένα 9 ημεδαποί ηλικίας από 27 έως 73 ετών και 26χρονη και 2 αλλοδαποί (32χρονος και 24χρονη), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, σήμερα (14.12.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε οχτώ (8) άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “TEXAS POKER” , οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη ημεδαπή ως εργαζόμενες στο ανώτερο κατάστημα συνέδραμαν στην διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και
  • Μία τράπουλα

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook