Κρήτη | Στον Εισαγγελέα η 31χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της | Photo

κρήτη-στον-εισαγγελέα-η-31χρονη-που-σκό-937236

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η 31χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την Κυριακή τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αλικαρνασσό κοντά στο Κέντρο Αστέγων.

Η 31χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι σκότωσε τον πρώην σύζυγό της με αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του.

To τραγικό περιστατικό

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 9 την Κυριακή το βράδυ, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό. Ειδικότερα, το συμβάν, το οποίο έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον 59χρονο άνδρα, σημειώθηκε σε χώρο δίπλα από το Κέντρο Αστέγων.

Η 31χρονη φέρεται να έβγαλε μαχαίρι με το οποίο έπληξε τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να δέχτηκε ένα πλήγμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο, ωστόσο, επρόκειτο να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του. Πανικόβλητος, ο 59χρονος απομακρύνθηκε αιμόφυρτος από το σημείο της φονικής – όπως έμελλε να εξελιχθεί – επίθεσης. Παρότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 59χρονος εξέπνευσε και η 31χρονη συνελήφθη.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook