Κρήτη | Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο γιος της 70χρονης που βρέθηκε νεκρή

κρήτη-στον-ανακριτή-απολογείται-σήμε-0

Για θανατηφόρα σωματική βλάβη διώκεται ο γιος της 69χρονης γυναίκας που το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα σήμερα, όπου του ασκήθηκε δίωξη, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 50χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης,  σε κλίμα βαθιάς θλίψης,  έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας στα Πραιτώρια Μονοφατσίου εκεί όπου συγγενείς και φίλοι την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (28.12.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για τον τραυματισμό ημεδαπής από τον οποίο επήλθε ο θάνατος της. Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, την 28.12.2021 το απόγευμα, ημεδαπή διεκομίσθη τραυματισμένη σε Κέντρο Υγείας του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε η εμπλοκή του ημεδαπού στο θάνατο της.

Επιπλέον, ο ημεδαπός κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ανωτέρω ημεδαπής και έτερου ημεδαπού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook