Κρήτη | Στο Πέραμα Μυλοποτάμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «O BOAK είναι προσωπική μου δέσμευση και θα τον κάνουμε πράξη» | Photos

κρήτη-στο-πέραμα-μυλοποτάμου-ο-κυριάκ-1702639

Τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων επισκέπτται σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί από χθες στην Κρήτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Πέραμα Ρεθύμνης, ενώ στον Μυλοπόταμο, την περιοχή που έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής με λουλούδια και μαντινάδες. «Ο Μυλοπόταμος είναι το προπύργιο της ΝΔ στο Ρέθυμνο», σημείωσε ο δήμαρχος, Δημήτρης Κόκκινος, καλωσορίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο υποδέχτηκε και ο Ρεθυμνιώτης υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και πάλι στην ανάγκη για αυτοδυναμία και ισχυρή κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός. Συγκεκριμένα για την Κρήτη, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η επόμενη τετραετία θα είναι τετραετία αλλαγών για το νησί, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στο έργο του ΒΟΑΚ: «Είναι προσωπική μου δέσμευση και θα το κανουμε πραξη», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε γι’ αυτή την όμορφη, γι’ αυτή τη γαλάζια υποδοχή, επανέλαβε το στοίχημα για τη γαλάζια Κρήτη. «Ένα στοίχημα το οποίο βάλαμε με τους συνεργάτες μας, με όλους τους υποψήφιους βουλευτές, με όλες τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες, καταφέραμε και το κερδίσαμε. Για πρώτη φορά όλη η Κρήτη γαλάζια. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είστε «γουρλήδες» και στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη.»

Επίσης ο πρέδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Μυλοπόταμο. «Την ίδια σχέση έχω κι εγώ, δεν θα βρείτε καλύτερο σύμμαχο απο εμένα για την αναβάθμιση της ποιοτικής κτηνοτροφιας στην περιοχή», σημείωσε.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook