Κρήτη | Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση o άνδρας μετά το εργατικό ατύχημα

κρήτη-στο-νοσοκομείο-σε-κρίσιμη-κατάσ-1346154

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 73χρονος πολυτραυματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 73χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις στη σπονδυλική στήλη αλλά και σε όλο του το σώμα.

Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν ως ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του με συνέπεια να βρίσκονται σε στάση αναμονής ώσπου να σταθεροποιηθεί η βλάβη που προκλήθηκε στον εγκέφαλο του 73χρονου ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις.

Ελεύθεροι ο οδηγός και ο εργολάβος

Αστυνομικοί της Τροχαίας που κλήθηκαν στην περιοχή του ατυχήματος αναζήτησαν και εντόπισαν τον 42χρονο οδηγό συλλαμβάνοντάς τον για την πρόκληση του τροχαίου.

Ταυτόχρονα συνελήφθη από την αστυνομία και ο εργολάβος ως υπεύθυνος για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Με εντολή του Εισαγγελέα και οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η προανάκριση αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα συνεχίζεται.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook