Κρήτη | Στο νοσοκομείο με μέθη μαθήτρια σχολείου υπό κατάληψη

κρήτη-στο-νοσοκομείο-με-μέθη-μαθήτρια-86950

Από το υπό κατάληψη σχολείο της, κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο λόγος για μια 15χρονη μαθήτρια στο Ρέθυμνο, που όπως όλα δείχνουν κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ενώ βρισκόταν μέσα στο χώρο του σχολείου.

Το κορίτσι -που λόγω της κατάστασής της- έχασε τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε άρον – άρον το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης. Η ανήλικη έμεινε για ένα ολόκληρο 24ωρο στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο χθες και πλέον η κατάσταση της υγείας της έχει ομαλοποιηθεί.

Στο μεταξύ, η υπόθεση αυτή που έχει εκ νέου θορυβήσει την σχολική κοινότητα, διερευνάται με την δέουσα προσοχή από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα μέσα στο υπό κατάληψη σχολείου τους, είχαν φροντίσει από νωρίς να προμηθευτούν από κοντινό -στο σχολείο τους- κατάστημα αρκετά μπουκάλια αλκοόλ.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος καλείται να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για το γεγονός ότι προμήθευσε ανήλικους με αλκοόλ, παρά το ότι αυτό απαγορεύεται.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook