Κρήτη | Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά από «διπλό» ξυλοδαρμό – Παραλίγο να τρακάρουν και τον… έδειραν

κρήτη-στο-νοσοκομείο-22χρονος-μετά-από-839521

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στη Χερσόνησο, όταν ένας νεαρός άνδρας ξυλοκοπήθηκε τόσο σοβαρά που αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν ο 22χρονος άνδρας, μαζί με τον παππού του – κατευθυνόμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου – παραλίγο να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα, εξαιτίας 2 μηχανών.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr, ο παππούς του 22χρονου, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό «Βρισκόμασταν στην κεντρική λεωφόρο της Χερσονήσου, όταν πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητό μας 2 μηχανές, “κλείνοντάς” μας το δρόμο. Ο εγγονός μου έκανε παρατήρηση στους 2 οδηγούς και συνεχίσαμε την προκαθορισμένη πορεία μας προς στο Αστυνομικό Τμήμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, οι 2 μηχανές, με τα 3 άτομα, τους ακολούθησαν μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, έξω από το οποίο, ξυλοκόπησαν το νεαρό.

Ωστόσο, ο «εφιάλτης» για τον 22χρονο και την οικογένειά του συνεχίστηκε, αφού, νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 4 άτομα (εκ των οποίων οι 3, ήταν οι επιβαίνοντες στις 2 μηχανές), εντόπισαν το σπίτι του νεαρού και τον ξυλοκόπησαν, για ακόμη μια φορά, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 22χρονου, ο νεαρός έχει τραυματιστεί – κυρίως – στο κεφάλι, ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά «το πρόσωπο του παιδιού έχει παραμορφωθεί από τα τραύματα».

Ευτύχημα, δε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποτελεί το γεγονός πως ο 22χρονος, είναι – κατά τα άλλα – καλά στην υγεία του, ενώ για τα περιστατικά ξυλοδαρμού, δεν έχουν γίνει μηνύσεις, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά από «διπλό» ξυλοδαρμό – Παραλίγο να τρακάρουν και τον… έδειραν

  1. Η αστυνομία δεν κάνει αυτεπάγγελτα σύλληψη για αυτό ? Χρειάζεται να κάνει μήνυση το θύμα ? Και αν τον είχαν αφήσει φυτό από το
    ξύλο ? Κάτι δεν κολάει ? Αν τον ακολούθησαν στη κεντρική λεωφόρο, τον έδειραν έξω από αστυνομία υπάρχουν καμάρες !!
    Το θύμα μπορεί να φοβάται τώρα η αστυνομία όμως πρέπει να προχώρηση σε συλλήψεις και οι δικαστές να δικάσουν, εκτός αν κυβερνά ακόμα Η συμμορία Τσυριζα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook