Κρήτη | Στο… εδώλιο του κατηγορουμένου ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να κάτσει μέσα στον Μάρτιο, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, ο Ανδρέας Γιακουμάκης εγκαλείται από τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους; Όταν είχε γίνει η διεξαγωγή της δίκης του πρώην διευθυντή για παράβαση καθήκοντος στην οποία πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με τριετή αναστολή και στη συνέχεια στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή, φεύγοντας από το δικαστήριο πέρασε μπροστά από τον χώρο του ξενοδοχείου όπου έμενε η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η οικογένεια εξέλαβε το χαμόγελο του διευθυντή ως ειρωνία με αποτέλεσμα να υπάρξει διένεξη μεταξύ των δύο ανδρών.

Στο κλητήριο θέσπισμα που έλαβε μετά το επεισόδιο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή του πρώην διευθυντή, λέγοντάς του «δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;».

Παράλληλα τονίζεται πως προξένησε σωματική βλάβη της υγείας του και του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προξενώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη».

Την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των 9 κατηγορουμένων, η μητέρα και ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, επέστρεψαν στο δικαστικό μέγαρο επειδή τους κάλεσε ο εισαγγελέας για να τα βρουν με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής και να μη γίνει αυτή η δίκη.

Ο πατέρας του Βαγγέλη όμως δε δέχτηκε, λέγοντας «όχι. Θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο».

star.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…(ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ)ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ…ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕ…..

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗ΄ΛΑΔΗ…ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΕ…ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ