Κρήτη | Στο Δημοτικό Κυνοκομείο δύο εγκαταλειμμένα και χτυπημένα σκυλάκια | Photos

κρήτη-στο-δημοτικό-κυνοκομείο-δύο-εγκ-1343688

Εγκαταλελειμμένα και χτυπημένα βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης δυο σκυλάκια στο Ηράκλειο! Τα άτυχα ζωάκια αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, βρήκαν θαλπωρή στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Η είδηση έγινε γνωστή από την αρμόδια αντιδήμαρχο Μαρία Καναβάκη, η οποία παρεμπιπτόντως χθες είχε προεδρεύσει σε σχετική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Λότζια!

Η κα Καναβάκη, μέσω του Creta24 απηύθυνε δημόσια έκκληση προς όλους τους συνδημότες της, προκειμένου σύσσωμη η τοπική κοινωνία να συμβάλλει στο να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων. «Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και σοβαρό» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος. «Αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί, αν δεν σεβόμαστε και δεν αγαπάμε τα ζώα, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα» τόνισε.

Λίγο πιο πριν, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κα Καναβάκη περιέγραψε την σκληρή πραγματικότητα:

«Η χωρητικότητα του Δημοτικού Κυνοκομείου είναι μόλις 80 θέσεις.

Για την περισυλλογή μόνο 2 άτομα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και οι εγκαταλείψεις ζώων καθημερινές και συνεχείς.

Σήμερα πάλι αυτά τα σκυλάκια, εγκαταλελειμμένα και χτυπημένα, μεταφέρθηκαν μετά τις πρώτες βοήθειες του κτηνιάτρου μας στο Κυνοκομείο. Δημόσια ευχαριστώ το προσωπικό μας για τις άμεσες υπηρεσίες τους.

Όποιος δεν μπορεί να φροντίζει κατοικίδιο να μην αποκτά. Κι οποίος επιθυμεί συνειδητά να έχει, ας υιοθετεί αδέσποτο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook