Κρήτη | Στο Αυτόφωρο μετά τις καταγγελίες για βία – Τι έγινε με τη μητέρα του 15χρονου που φέρεται να τον χτύπησε

κρήτη-στο-αυτόφωρο-μετά-τις-καταγγελί-1183570

Με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, προκειμένου να δικαστεί ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία η σύντροφός του.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 20 Απριλίου, προκειμένου να διοριστεί δικηγόρος, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι «θέλει να δικαστεί» αφού – όπως είπε – δεν έκανε κάτι φοβερό».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην διάρκεια ενός καυγά με την σύντροφό του – η οποία δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο – εκείνη τον απείλησε ότι «θα πάρει τον αδερφό της που είναι στην φυλακή για δολοφονία, για να με τακτοποιήσει». Όπως υποστήριξε ο κατηγορούμενος, η γυναίκα στο σημείο εκείνο έπιασε το τηλέφωνο κι αυτός απλά την χτύπησε στο χέρι για να το αφήσει!

Το Δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο μέχρι την δίκη του.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγήθηκε επίσης η 38χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη όταν ο 15χρονος γιος της εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα του ωδείου χειροδίκησε εναντίον του (δείτε εδώ)

Στην γυναίκα είχε ασκηθεί δίωξη για απλή σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου προσώπου.

Και στην περίπτωση αυτή υπήρξε αναβολή στη δίκη, προκειμένου να οριστεί συνήγορος υπεράσπισης, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι η 38χρονη υποστήριξε πως αγαπά τα παιδιά της και τα προσέχει, αφήνοντας ωστόσο να διαφανεί ότι κάποιες φορές τα πράγματα «ξεφεύγουν» κυρίως από την πλευρά του πατέρα.

Στο σημείο αυτό η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απηύθυνε συστάσεις για ηρεμία στο σπίτι, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Να θυμάστε ότι τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτε και αντιδρούν στις προσλαμβάνουσες από το περιβάλλον τους».

Η δίκη της 38χρονη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook