Κρήτη | Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τη διαβεβαίωση

κρήτη-στην-πρόεδρο-της-δημοκρατίας-ο-ν-1399899
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή και του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου έδωσε σήμερα τη διαβεβαίωσή του ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος.

Τον Μητροπολίτη συνοδεύουν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.Ευγένιος,ο Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.Μακάριος,ο Υπογραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, Αρχιμανδρίτης Νήφων Βασιλάκης,ενώ την Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Νικόλαος Νικηφόρος.

Ο νεοεκλεγείς Μητροπολίτης στην διάρκεια της μικρής,σεμνής τελετής,θα διαβεβαιώσει ότι θα εκπληροί τα Αρχιερατικά του καθήκοντα, τηρώντας τους Ιερούς Αποστολικούς και Συνοδικούς Κανόνες και τις Ιερές Παραδόσεις, και θα δηλώσει υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Η τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου,σύμφωνα με το πρόγραμμα όπως έχει ανακοινωθεί προ ημερών από την Μητρόπολη Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook