Κρήτη | Στην Ιερά Μονή Κουδουμά με αφορμή αγώνα δρόμου ο Μαρκογιαννάκης

κρήτη-στην-ιερά-μονή-κουδουμά-με-αφορμ-844642

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρευρέθηκε σήμερα στον 25ο Αγώνα Δρόμου και Πεζοπορίας Ιεράς Μονής Κουδουμά, ένα ξεχωριστό και σημαντικό αθλητικό γεγονός για τον Δήμο Γόρτυνας το οποίο συνδράμει στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σχολίασε: «Είναι σημαντικό τέτοια αθλητικά γεγονότα να συμβαίνουν στον τόπο μας καθώς δίνουν ώθηση σε μια ιδιαίτερα εναλλακτική μορφή τουρισμού τον περιπατητικό τουρισμό. Μέσω αυτού επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε 365 μέρες το χρόνο και προσελκύονται ξένοι επισκέπτες σε περιοχές που παραδοσιακά αποτελούσαν προορισμούς μόνο για Έλληνες.

Η Κρήτη ανήκει στους ευλογημένους τόπους λόγω του φυσικού της πλούτου και της γεωμορφολογικής της κληρονομιάς, μετατρέποντας τα μονοπάτια της σε εξαγώγιμο προϊόν σχεδόν εξίσου δυναμικό με τις παραλίες και την τοπική γαστρονομία της. Προτεραιότητά μας είναι να καταστήσουμε την Κρήτη παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό όλο τον

χρόνο, με επίκεντρο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και με στόχο τα οφέλη του

τουρισμού να διαχυθούν σε όλες τις τοπικές κοινωνίες».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook