Κρήτη | Στη φυλακή ο 37χρονος που μπήκε σε σπίτι να κλέψει και τον κλείδωσαν μέσα οι ιδιοκτήτες!

κρήτη-στη-φυλακή-ο-37χρονος-που-μπήκε-σε-1330462

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος ο οποίος πριν μερικά 24ωρα ξάφρισε δύο ηλικιωμένες, σε Πόρο και Μασταμπά, στο Ηράκλειο.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισης που του διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τις Αρχές.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται άμεσα στη φυλακή.

Ο 37χρονος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημασμένος καθώς έχει «πλούσιο» παρελθόν σε υποθέσεις μικροεγκληματικότητας, έμελλε να βρει τον δάσκαλό του από τον γιο μιας ηλικιωμένης συντοπίτισσάς μας, την καλοσύνη της οποίας επιχείρησε -ανεπιτυχώς- να εκμεταλλευτεί.

Ο γιος της γυναίκας ο οποίος διέμενε σε όροφο πάνω από τη μητέρα του, αντιλήφθηκε το τι συμβαίνει μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και σπεύδοντας επί τόπου κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 37χρονο έως ότου μεταβεί στο σημείο η Αστυνομία και τον συλλάβει.

Ο 37χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι μιας γιαγιάς στον Μασταμπά και ζήτησε την οικονομική βοήθειά της. Η γιαγιά φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απατεώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστρεψε την πλάτη στον 37χρονο προκειμένου να βρει το πορτοφόλι της και να δώσει στον δράστη κάποιο χρηματικό ποσό. Ο τελευταίος, ωστόσο, βρήκε ευκαιρία και «εισέβαλε» στο σπίτι της ηλικιωμένης αρπάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, μικρό χρηματικό ποσό.

Εντούτοις, τα όσα διαδραματίζονταν στο διαμέρισμα της γιαγιάς, έγιναν αντιληπτά από το γιο της ο οποίος διαμένει στον από πάνω όροφο και διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ο γιος της ηλικιωμένης έσπευσε στο σημείο και αφού απομάκρυνε τη μητέρα του, ακινητοποίησε τον 37χρονο, ενημερώνοντας παράλληλα την Αστυνομία. Όντως λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες στον εμβρόντητο 37χρονο!

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr γειτόνισσα της γιαγιάς, η γυναίκα «δεν αντιλήφθηκε τον κίνδυνο στην αρχή». Ωστόσο, στη συνέχεια «σοκαρίστηκε, πανικοβλήθηκε, έκλαιγε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γειτόνισσα της ηλικιωμένης ανέφερε ότι ο 37χρονος ακούγοντας το γιο της παθούσας να λέει στη μητέρα του ότι πρέπει να προσέχει τους επιτήδειους, ο ίδιος ανέφερε ότι «έχει δίκιο ο γιος σας, κυκλοφορούν διάφοροι, αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς».

Μετά τη σύλληψή του 37χρονου, δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι ο δράστης είχε «χτυπήσει» εκ νέου μερικές ώρες νωρίτερα σε άλλη περιοχή του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο 37χρονος φέρεται να μετέβη στη συνοικία του Πόρου. Εκεί φέρεται να έβαλε στο μάτι μια άλλη γιαγιά, από την οποία ζήτησε χρηματική βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η γυναίκα εμφανίστηκε κρατώντας το πορτοφόλι της, ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει, ευτυχώς, ελαφρά. Αμέσως μετά ο 37χρονος φέρεται να άρπαξε το πορτοφόλι της ηλικιωμένης το οποίο περιείχε πολλές δεκάδες ευρώ.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook