Κρήτη | Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 34χρονος με τον «βράχο» κοκαϊνης

κρήτη-στη-φυλακή-μετά-την-απολογία-του-1662000

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής – Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε τελικά σήμερα Παρασκευή 31/3 ο 34χρονος Κρητικός ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, καθώς μετά από «έφοδο» που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια του, εντόπισε ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου, άνω των 100 γραμμαρίων.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου το πρωί της Παρασκευής και απολογήθηκε, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του Γιώργο Λιονάκη.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ο τελευταίος άσκησε σε βάρος του 34χρονου κακουργηματική δίωξη και στη συνέχεια τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ωστόσο, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή, όπως κι έγινε.

Μετά την απόφαση περί προφυλάκισής του 34χρονου, ο κ. Λιονάκης εξέφρασε στο neakriti.gr τη βεβαιότητά του «ότι από την τοξικολογική έκθεση ούρων αλλά και από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργηθεί, θα αναδειχθεί η τοξικομανία του κατηγορούμενου και η εμμονή του στην χρήση κοκαΐνης κατά τέτοιον τρόπο που δεν του καταλείπει κανένα περιθώριο να σκεφτεί καθαρά και να απέχει από αυτήν».

Το χρονικό

Ο 34χρονος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Σε έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκε -και κατασχέθηκε- το ποσό των 1800 ευρώ που φέρεται να προήλθε από παράνομες δραστηριότητες.

Εξάλλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στα σπίτια του συλληφθέντα.

Εκεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν -και κατάσχεσαν-, 109,3 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 18,5 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook