Κρήτη | Στη φυλακή, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο 25χρονος που μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια σε γλέντι

κρήτη-στη-φυλακή-λίγους-μήνες-μετά-τη-1508894

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει, λίγους μήνες μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, ο 25χρονος βασικός κατηγορούμενος για το ματωμένο γλέντι στην Πολυθέα του δήμου Μινώα Πεδιάδος, και τον σοβαρό τραυματισμό δύο αδελφών 20 και 25 ετών.

Ο νεαρός, που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά την απολογία του το μεσημέρι της Παρασκευής, κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν ήταν εκείνος που χτύπησε με μαχαίρι τα δυο αδέλφια, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν κρατούσε πάνω του μαχαίρι, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες, ούτε επέδειξε προκλητική συμπεριφορά.

Μάλιστα δια μέσω του συνηγόρου του κ. Γιώργου Στειακάκη κατέθεσε αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τα θύματα της επίθεσης, ώστε, όπως επισημαίνεται, να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του ότι δεν ήταν αυτός που τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός μόλις στις αρχές του έτους, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, για την υπόθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την επίθεση σε βάρος Πακιστανών, στην οποία είχε εμπλακεί και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το Cretalive, για το μαχαίρωμα στο γλέντι, έχουν επίσης ασκηθεί διώξεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος 3 ατόμων, που μετά τις απολογίες τους, τις προηγούμενες ημέρες,  αφέθηκαν ελεύθεροι.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook