Κρήτη | Στα δικαστήρια οι τέσσερις συγγενείς κτηνοτρόφοι για τα 25 κιλά χασίς και τα «παρελκόμενα»

κρήτη-στα-δικαστήρια-οι-τέσσερις-συγγ-1480754

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου αναμένεται να περάσουν σήμερα οι τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 25 κιλά χασίς και οπλισμός (δείτε ΕΔΩ).

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν χθες μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.

Η αστυνομική επιχείρηση και τα… ευρήματα

Τις τελευταίες εβδομάδες οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας για τη δράση της συγκεκριμένης οικογένειας κτηνοτρόφων, την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχε σε βάρος της αποφάσισε χθες το πρωί να κάνει έφοδο στα σπίτια, τα ποιμνιοστάσια και τα χωράφια που διατηρούν οι τέσσερις συλληφθέντες.

Συνολικά βρήκαν και κατάσχεσαν: 25,260 κιλά χασίς, 73 δενδρύλλια κάνναβης, 2 πιστόλια, 2 γεμιστήρες, 64 σφαίρες, 2 ζυγαριές ακριβείας, 3 μαχαίρια, 3 κινητά τηλέφωνα και 3.985 ευρώ σε μετρητά.

Αδέρφια και ξαδέρφια οι συλληφθέντες

Οι τέσσερις συλληφθέντες είναι δύο αδέρφια 41 και 43 χρονών και τα δύο ξαδέρφια τους 40 και 41 χρόνων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 41χρονος ήταν εκείνος που είχε στο σπίτι του τρεις μεγάλες σακούλες, κρυμμένες στην ντουζιέρα, που περιείχαν μέσα 23 (από τα 25) κιλά χασίς ενώ ο συνομήλικος ξάδερφός του είχε 1,5 κιλό.

Και οι τέσσερις αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέας που θα τους ασκήσει ποινικές διώξεις βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικογραφία περιλαμβάνει ένα ακόμα άτομο (αδερφός του 41χρονου και 43χρονου) το οποίο αναζητείται από τις αρχές.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook