Κρήτη | Στα χέρια της αστυνομίας δύο ύποπτοι ως οι διαρρήκτες που «σχόλασαν» το γάμο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται ως οι βασικοί ύποπτοι για τις διαρρήξεις που «χάλασαν» το γάμο το βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου. Οι δράστες «μπούκαραν» σε πέντε σπίτια, τρία στις Αγιές Παρασκιές και δύο στα Κελιά, των οποίων οι ιδιοκτήτες ήταν καλεσμένοι στην γαμήλια δεξίωση. (δείτε εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τους δύο διαρρήκτες πρόδωσαν κάμερες σπιτιού, οι οποίες τους κατέγραψαν να κινούνται ύποπτα στους δρόμους του χωριού την ώρα που διεξαγόταν ο γάμος.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο διαρρήκτες αφού ολοκλήρωσαν τη… δουλειά τους σταμάτησαν σε καφενείο στις Αγιές Παρασκιές, από όπου κάλεσαν ταξί και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές τους το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου.

Οι δύο νεαροί άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία τα τελευταία χρόνια διαμένουν στην περιοχή, ενώ είναι ύποπτοι και για υποθέσεις κλοπών που έχουν λάβει χώρα στις Αρχάνες.

Ωστόσο κάνει εντύπωση πως δύο άγνωστοι μπορεί να γνώριζαν ποιοι είναι καλεσμένοι στο συγκεκριμένο γάμο, και έτσι δεν αποκλείεται οι έρευνες να κινηθούν και γύρω από άλλα πρόσωπα που είχαν γνώση λεπτομερειών γύρω από την τέλεση του

Το χρονικό

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι την στιγμή που γινόταν το γλέντι του γάμου ότι κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία και «τρύπωσαν» στα σπίτια των καλεσμένων.

Όλα κυλούσαν ομαλά του βράδυ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, στο κέντρο όπου διεξαγόταν η δεξίωση γάμου, όταν έπεσε «σύρμα» ότι διαρρήκτες έκαναν επιδρομή στα σπίτια όχι μόνο των καλεσμένων του γάμου αλλά και των συγγενών της νύφης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σπίτια που «άνοιξαν» ανήκει στην ξαδέρφη της νύφης, μιας και όπως φαίνεται οι ληστές γνώριζαν ότι θα απουσιάζει από το σπίτι της. Όπως δήλωσε στο neakriti.gr, προφανώς γνώριζαν την απουσία της και βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν στο σπίτι της κλέβοντας κοσμήματα δικά της, της μητέρας της, το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, κάρτες αλλά και χρήματα.

Στο κέντρο όπου διεξαγόταν το γλέντι του γάμου προκλήθηκε έντονη αναστάτωση με τους καλεσμένους να φεύγουν πανικόβλητοι, με αποτέλεσμα ο γάμος να «σχολάσει» νωρίς.

neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ