Κρήτη | Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο – Πώς έχασαν τη ζωή τους η 37χρονη και η κόρη της

κρήτη-σοκάρουν-οι-λεπτομέρειες-για-το-1163570

Το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 37χρονη αστυνομικό και την μόλις τριών ετών κόρη της που σκοτώθηκαν σε φριχτό τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Η τραγωδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όσο περνούν οι ώρες και γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όπως αυτή που μετέδωσε το MEGA και σύμφωνα με την οποία ο τραγικός πατέρας και σύζυγος άκουσε σε ανοιχτή ακρόαση την στιγμή της σύγκρουσης.

Κατά τις πληροφορίες αυτές ο σύζυγος της Όλγας και πατέρας της μικρής Στέλλας που είναι και αυτός αστυνομικός – ειδικός φρουρός και υπηρετεί στην Κω ήταν σε ανοιχτή ακρόαση όταν συνέβη το φρικτό τροχαίο δυστύχημα.

Η Όλγα είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της και άλλο ένα παιδί ηλικίας 9 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 37χρονη αστυνομικός φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ το τρίχρονο παιδί της καθόταν πίσω σε ειδικό καθισματάκι.

Ο Αλβανός οδηγός του αγροτικού οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα της 37χρονης, είχε δίπλωμα οδήγησης και το αυτοκίνητό του ήταν ασφαλισμένο.

Αν και μετά το τροχαίο το κοντέρ του αγροτικού οχήματος στο οποίο επέβαιναν μέσα οι δύο αλλοδαποί είχε σταματήσει στο μηδέν, αστυνομικοί της τροχαίας, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους, εκτιμούν πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο θάνατος της μητέρας και του παιδιού ήταν ακαριαίος, ενώ ο Αλβανός και ο Πακιστανός, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος υποβάλλεται σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Βίντεο που έχουν στην κατοχή τους άνδρες της τροχαίας, δείχνει την 37χρονη Όλγα να κινείται με το όχημά της σε ανηφορικό δρόμο και το αγροτικό όχημα να πέφτει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα.

Αναμένεται το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η τροχαία Ηρακλείου.

cretalive.gr, creta24.gr

4 thoughts on “Κρήτη | Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο – Πώς έχασαν τη ζωή τους η 37χρονη και η κόρη της

  1. Άρα από τη μια μεγάλη ταχυτητα και από την άλλη κινητο? Δε θα βάλουμε ποτε μυαλό!! Ασήκωτο το βάρος του συζύγου και τις οικογένειας. Ας τους δώσει ο θεος τη δύναμη

  2. Το αγροτικό από ότι λένε ανήκει σε ελαιουργείο όπου μάλλον δουλεύουν οι Αλβανό Πακιστανοί που μάλλον το σανιδωσαν και ελιωσαν το Opel από το πλάι
    Έτσι δείχνει να έγινε το κακο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πράγμα συνηθισμένο στις αγροτικές περιοχές

  3. Ελεύθερος ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.
    Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε τον 25χρονο
    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε δύο νεαρά παιδιά το πρωί της Πέμπτης στον δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης.
    Υπάρχουν κι άλλα….απλά ψάξτε τα. Στο τέλος, κανείς δεν θυμάται τα θύματα και το τραγικό συμβάν, αλλά μόνο την ατιμωρησία του θύτη. Ακόμα και αν υπάρξει καταδίκη αυτή «περνάει στα ψιλά».
    Αν δεν σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ, κάθε οικογένεια (πολιτικών, δικαστικών, αστυνομικών, ημεδαπών, αλλοδαπών) μπορεί να θρηνήσει κάποια στιγμή. Δακρύζω για άλλο ένα αγγελούδι που πληρώνει τα λάθη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook