Κρήτη | Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του 13χρονου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητές τους | Video

κρήτη-σοκάρει-η-μαρτυρία-της-μητέρας-τ-836242

Θύμα bulling και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 13χρονος μαθητής γυμνασίου στο Γάζι όπως καταγγέλλει στην ΚΡΗΤΗ ΤV η μητέρα του.

Η περιγραφή προκαλεί σοκ: «Νταήδες» συμμαθητές μαζί με εξωσχολικούς είχαν στήσει καρτέρι στο γιο της έξω από το σχολείο, τον ακινητοποιήσαν και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο και στο στομάχι.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Στην αστυνομία εκτός από τους γονείς του 13χρονου μηνήσεις κατέθεσαν και οι γονείς τουλάχιστον τριών ακόμα μαθητών που έπεσαν θύματα των ίδιων παιδιών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα ο εισαγγελέας ανηλίκων.

Αναστατωμένη και με αγωνία για τη σωματική και ψυχική υγεία του παιδιού της η μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, μαθητή γυμνασίου σε σχολείο του Γαζίου που αντίκρυσε αιμόφυρτο το παιδί της που έπεσε θύμα bulling και άγριου ξυλοδαρμού από μεγαλύτερης ηλικίας συμμαθητές του.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα στην Κρήτη ΤV, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από τα συγκεκριμένα παιδιά ωστόσο φοβόταν να μιλήσει για όσα του συμβαίνουν στο σχολείο.

Όπως λένε οι γονείς όταν ζήτησαν από τον διευθυντή του σχολείου να παρέμβει, πήραν την απάντηση ότι δεν άπτεται της αρμοδιότητά του, καθώς το περιστατικό έγινε εκτός σχολικού χώρου.

«Ο γιός μου έρχονταν σπίτι κάθε μέρα με μώλωπες και δεν μου έλεγε τι γίνονταν, υποστήριζε ότι χτύπαγε μόνος του. Το αποκορύφωμα ήταν τις προηγούμενες μέρες όταν ο ένας του έκανε κεφαλοκλέιδωμα και ο άλλος του έριχνε μπουνιές στο πρόσωπο. Με κάλεσαν οι άλλες μανάδες και είδα το παιδί μου αιμόφυρτο, αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το παιδί μου καιρό τώρα δέχονταν χτυπήματα και βρισιές όμως φοβόνταν να μιλήσει. Το τελευταίο χτύπημα έγινε όταν το παιδί μου μπήκε στην μέση να χωρίσει τους νταήδες από ένα άλλο άτομο που δέχονταν επίθεση. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε βγήκε μώλωπες όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα».

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook