Κρήτη | Σοκ! Η οικογένεια του εκλιπόντος υποστηρίζει πως της έδωσαν λάθος νεκρό!

κρήτη-σοκ-η-οικογένεια-του-εκλιπόντος-891443

Σάλος έχει προκληθεί από τη σημερινή αποκάλυψη για το περιστατικό που συνέβη σε δήμο του Ηρακλείου για το λάθος… νεκρό, που μεταφέρθηκε για να ταφεί, αλλά στην πορεία προέκυψε πως δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος!

Σύμφωνα με την αρχική πληροφορία, φέρεται να ήταν ο ίδιος νεκρός, αλλά επειδή ήταν παραμορφωμένος, λόγω πρηξίματος, δεν αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, που όμως το έκαναν σε δεύτερη φάση και η κηδεία έγινε κανονικά!

Φαίνεται όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ χειρότερα: η κηδεία του ανθρώπου ήταν προγραμματισμένη για τις 6 χθες το απόγευμα στο Γάζι και η σωρός μεταφέρθηκε στο ναό λίγο μετά τις 5.

Ένα 10λεπτο μετά, οι οικείοι άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος!

Επικράτησε πανικός στην εκκλησία και – σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από πολύ στενό πρόσωπο του εκλιπόντος στο Cretalive – ο αδελφός του νεκρού – πήγε με τη νεκροφόρα στο νεκροτομείο κι εκεί ανακάλυψαν το μακάβριο λάθος!

Ο άνθρωπος τους ήταν εκεί και διαπίστωσαν πως είχαν λάβει λάθος σορό για να κηδέψουν!

Προσπαθώντας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ξέντυσαν το λάθος άνθρωπο, έντυσαν το δικό τους νεκρό με τα ρούχα του κι επέστρεψαν πίσω κακήν κακώς για να τελειώσει η κηδεία!

Με το σοκ να κυριαρχεί ακόμα και σήμερα, η οικογένεια προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και απειλούν πως θα κινηθούν νομικά για να διαπιστώσουν ποιος ευθύνεται για την τραγική αυτή ιστορία!

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook