Κρήτη | «Σμπαράλια» η μηχανή και σταθμευμένα αυτοκίνητα μετά από τροχαίο – Παλεύει στην Εντατική 25χρονος οδηγός

κρήτη-σμπαράλια-η-μηχανή-και-σταθμε-810427

Σοβαρά τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μοτοσυκλετιστής στο Ηράκλειο.

Ο 25χρονος τραυματίστηκε όταν η μηχανή την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδη. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή μετατράπηκε σε μάζα σιδερικών. Μάλιστα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο όχημα με γιατρό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες λόγω έλλειψης διαθέσιμων κλινών στην εντατική, ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Εκσφενδονίστηκε 7 μέτρα μακριά

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά τη σύγκρουση: «μου είπαν ότι ο νεαρός πιθανότατα είχε αναπτύξει ταχύτητα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο. Όταν είδαμε τη μηχανή προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πως βρέθηκε η μηχανή ανάποδα στο οδόστρωμα. Ο νεαρός εντοπίστηκε σε απόσταση 6-7 μέτρων ανάμεσα σε ένα δέντρο και ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τον έψαχνε και τελικά τον βρήκε σε εντελώς αντίθεση κατεύθυνση…».

Παλεύει στην εντατική ο 25χρονος

Μετά τη μεταφορά του στα Χανιά ο 25χρονος παλεύει στην εντατική. Σύμφωνα με τη διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων Νίκη Μπαρδάτσου: «ο τραυματίας είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική σε σταθερή, κρίσιμη κατάσταση».

Νύχτα τροχαίων

Ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν δυο ακόμα τροχαία με 4 εγκλωβισμένους σε τροχαία ατυχήματα σε Χανιά και Σητεία με 4 απεγκλωβισμένα

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook