Κρήτη | «Σκορπούν» τον θάνατο σε ανυπεράσπιστα ζώα – Σαφείς ενδείξεις δηλητηρίασης με τοξικά | Photos

Η καταγγελία, η έρευνα και τα ανησυχητικά ευρήματα στον Ξηρόκαμπο Σητείας

Μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας κατατέθηκε από τον θηροφύλακα του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου, Αντώνη Πουλάκη, μετά την έρευνα που έκανε ο Γιώργος Χωραφάς με την Πάκα στον Ξηρόκαμπο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά ζώα, με σαφείς ενδείξεις δηλητηρίασης αλλά και “δολώματα” καλυμμένα με σκόνη που παραπέμπει σε ιδιαίτερα τοξική ουσία .

Δείτε την σχετική ανάρτηση στην ομάδα LIFE Against Poison Crete:

“Επείγουσα έρευνα στον Ξηρόκαμπο Σητείας έκανε σήμερα 27/11/2021 ο George Chorafas με την Πάκα, έπειτα από σχετική καταγγελία κατοίκου της περιοχής. Δυστυχώς, τα ευρήματα οικτρά. Η ομάδα του LIFE Bonelli East Med #LIFEBonellieastMed εντόπισε 2 γάτες και 1 σκαντζόχοιρο νεκρά με σαφείς ενδείξεις δηλητηρίασης, και 5 κομμάτια ψαριού διάσπαρτα σε απόσταση 2μ. και καλυμμένα με σκόνη που παραπέμπει σε χρήση ιδιαίτερα τοξικής ουσίας τύπου Methomyl. Δεν μας έχει συνηθίσει η ευρύτερη περιοχή σε τέτοια ευρήματα. Κρίμα.

Για το περιστατικό έχει κατατεθεί σχετική μήνυση στο Α.Τ. Σητείας, από τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας κο Αντώνη Πουλάκη που συνόδευε την ομάδα στην έρευνα.

Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Χωραφά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ Black Friday έφυγε, η Cyber Monday… έρχεται – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροΠοια επιδόματα θα καταβληθούν πριν από τα Χριστούγεννα – Η επόμενη πληρωμή αναδρομικών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ