Κρήτη | Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο Νίκο που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

κρήτη-σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στον-ά-1694073

Τραγικό τέλος έμελλε να βρει ένας 66χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ, με το οποίο εκτελούσε αγροτικές εργασίες. Το θλιβερό περιστατικό, που στοίχισε τη ζωή στον αδικοχαμένο Νίκο Ασκιανάκη, έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 16 Μαΐου, στις Βασιλειές Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα προχθές Τρίτη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ ανατράπηκε κι έπεσε από ύψος δύο μέτρων σε παρακείμενο χωράφι. Ως αποτέλεσμα, ο 66χρονος εγκλωβίστηκε από το τρακτέρ και τραυματίστηκε βαρύτατα. Εντούτοις, ο 66χρονος είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αισθήσεις του και κατάφερε να ειδοποιήσει τους οικείους του, καλώντας τους για βοήθεια.

Άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό. Επιτόπου μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 66χρονο τραυματία, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο άτυχος Νίκος υπέκυψε μερικές ώρες αργότερα στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Στο άκουσμα του τραγικού χαμού του Νίκου Ασκιανάκη, η οικογένειά του, αλλά και εν γένει η τοπική κοινωνία των Βασιλειών βυθίστηκε στο πένθος.

«Καλό ταξίδι, πατέρα μου»

Ο αδόκητος θάνατος του 66χρονου συγκλόνισε την κόρη του, η οποία τον αποχαιρέτησε στα social media αναρτώντας μια συγκινητική μαντινάδα: «Έλα ΠΑΤΕΡΑ στ’ όνειρο τη συντροφιά σου να έχω /Και πες μου μην ανησυχείς, εγώ παιδί μου υπάρχω…!!! Καλό ταξίδι, πατέρα μου…».

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του εκλιπόντος θα αποχαιρετήσουν για στερνή φορά τον 66χρονο Νίκο σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου. Όπως έγινε γνωστό, η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. Εξάλλου, η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον Ναό από τις 4:30 μ.μ.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook