Κρήτη | Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Αννίκα Τριανταφυλλάκη που παρασύρθηκε από μηχανή την Καθαρά Δευτέρα

κρήτη-σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στην-α-1639963

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κλάδος των φοροτεχνικών στο Ηράκλειο εξαιτίας του αδόκητου χαμού της Αννίκας Τριανταφυλλάκη, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή, στη λεωφόρο Κνωσού, το βράδυ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της 63χρονης λογίστριας, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, θα πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Αννίκα, σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έμελλε να χάσει τη ζωή της η άτυχη γυναίκα και οι οποίες ήρθαν στο “φως”, συγκλονίζουν. Η 63χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή την ώρα που κατευθυνόταν σε ζαχαροπλαστείο, προκειμένου να αγοράσει γλυκά.

Ο τραυματισμός της λογίστριας ήταν βαρύτατος. Παρά την τάχιστη μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, η Αννίκα Τριανταφυλλάκη υπέκυψε στα τραύματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο διακομίστηκε και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε. Πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επισημαίνεται ότι αφού έλαβε εξιτήριο, ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία. Εντούτοις, λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, τη χθεσινή ημέρα, οικείοι της άτυχης Αννίκας, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη της, άφησαν στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.

Πάντως, όπως κατέγραψε η κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV”, στην εν λόγω περιοχή της λεωφόρου Κνωσού, όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα, ουκ ολίγες φορές οι διερχόμενοι πεζοί που διασχίζουν κάθετα τον δρόμο “καρδιοχτυπούν”, καθώς δεν είναι λίγοι οι οδηγοί οι οποίοι αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπολογίζουν τις διαβάσεις πεζών.

Την ίδια ώρα, από την αρχή του έτους, συνολικά έξι συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης. Οι τέσσερις εξ αυτών στον νομό Χανίων κι ο ένας στο Λασίθι. Η άτυχη Αννίκα ήταν ο πρώτος συνάνθρωπός μας που τραυματίστηκε θανάσιμα στον νομό Ηρακλείου, μέσα στο 2023.

Ας σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕΗ, μέλος της οποίας ήταν η εκλιπούσα, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕΗ μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της συναδέλφου και μέλους της ΕΦΕΕΗ, Τριανταφυλλάκη Αννίκας, που έφυγε άδικα από τη ζωή, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να συλλυπηθεί την οικογένειά της.

Να διατεθεί στη μνήμη της ποσό των εκατό (100) ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα.

Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο για δημοσίευση.

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία».

Εξάλλου, και η σελίδα του Facebook “Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών–Φοροτεχνικών” έχει κατακλυστεί από συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον άδικο χαμό της Αννίκας Τριανταφυλλάκη.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook