Κρήτη | Σημείο παγίδα… Η στιγμή που σφήνωσε το πόδι της γυναίκας στο φρεάτιο | Photos

κρήτη-σημείο-παγίδα-η-στιγμή-που-σφή-1569099

Υπέστη θλάση στα καλά καθούμενα την ώρα που επέστρεφε με το παιδί της από το φροντιστήριο, εξαιτίας ενός… σπασμένου φρεατίου. Ο λόγος για μια συντοπίτισσά μας, το πόδι της οποίας σφήνωσε σε σπασμένο φρεάτιο, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας κι Ερωφίλης, στην πόλη του Ηρακλείου (δείτε ΕΔΩ).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Όπως δημοσίευσε χθες Πέμπτη, η γυναίκα κινείτο πεζή μαζί με το παιδί της. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το πόδι της σφήνωσε στο εν λόγω φρεάτιο, η σχάρα του οποίου ήταν –όπως όλα δείχνουν- σπασμένη.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, καθώς από το χτύπημα το πόδι της πρήστηκε με αποτέλεσμα να «σφηνώσει» και να μην μπορεί να το «απεγκλωβίσει».

Επί τόπου μετέβη η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι κάνοντας χρήση ειδικού τροχού, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τραυματία μεταφέροντάς τη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όπως διαπιστώθηκε εκεί, η γυναίκα είχε υποστεί θλάση.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook