Κρήτη | Σε ψυχιατρική κλινική ο 50χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την υπερήλικη μητέρα του

κρήτη-σε-ψυχιατρική-κλινική-ο-50χρονος-0

Στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ κατέληξε ο 50χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την υπερήλικη μητέρα του  στο Πύργο Μονοφατσίου (εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, με εισαγγελική εντολή διατάχθηκε η εξέταση του 50χρονου από ψυχιάτρους ενώ ταυτόχρονα ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα και παρακολουθείται στενά από ειδικούς ιατρούς.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών ενώ σε περίπτωση που το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της κλινικής αποφασίσει ότι δεν κρίνεται απαραίτητη η νοσηλεία του ο 50χρονος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, παραδίδεται και πάλι στην αστυνομία και επιστρέφει στα κρατητήρια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (9/5) όταν ο γιος ηλικίας 50 ετών άσκησε έντονη σωματική βία με τα χέρια του ενάντια στην υπερήλικη μητέρα του.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης και κάλεσαν τις Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σπίτι όπου έγινε το περιστατικό.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου γιου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το ΕΚΑΒ μετέφερε την μητέρα του, ηλικίας 89 ετών, στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Εκεί, οι ιατροί με δεδομένο τον ξυλοδαρμό αλλά και την προχωρημένη ηλικία της γυναίκας διέταξαν την άμεση μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο γιος δε φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές άλλη φορά στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικότη ενώ πλέον βρίσκεται υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχανών Αστερουσίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook