Κρήτη | Σε ποια σημεία του ΒΟΑΚ ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις σε δύο δύσκολα τμήματα του ΒΟΑΚ όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης.

Πρόκειται για τα τμήματα του δρόμου από Ληνοπεράματα μέχρι Φόδελε και από Αλικαρνασσό ως το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ειδικά το τμήμα προς αεροδρόμιο, που σηκώνει τεράστια κίνηση καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, εμφανίζει μπαλώματα από διαφορετικές εργολαβίες δεκαετιών, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.

Μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις και στο κομμάτι Γούβες – Αγριανά Χερσονήσου.

Οι μελέτες έχουν εγκριθεί – σύμφωνα με τον κ. Ξυλούρη – και σε ότι αφορά στο τμήμα Αλικαρνασσός – αεροδρόμιο ( που συμπεριλαμβάνει και την οδό Σενετάκη) μένει μόνο η συνεννόηση με την Τροχαία για την έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης και η κατάθεση των δικαιολογητικών από τον εργολάβο για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο οδικό τμήμα καθώς υπάρχουν πολλά μπαλώματα στο οδόστρωμα που το καθιστούν ακόμα πιο επικίνδυνο.

Σε ό,τι αφορά τώρα στην μεγάλη εργολαβία Γούβες – Αγριανά Χερσονήσου, ο σχεδιασμός προβλέπει, οι όποιες παρεμβάσεις διαπλάτυνσης να ξεκινήσουν με τη λήξη της φετινής τουριστικής σαιζόν, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις μετακινήσεις των επισκεπτών

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ