Κρήτη | Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν λόγω καιρού σχολεία και παιδικοί σταθμοί

κρήτη-σε-ποιες-περιοχές-δεν-θα-λειτουρ-969514

Ο Ηφαιστίων συνεχίζει να «σφυροκοπάει» την Κρήτη, με αποτέλεσμα σχολεία του νομού να μην ανοίξουν αύριο, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά με το πέρας της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά:

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αμαρίου, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου κ. Παντελή Μουρτζανού, «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά, αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα κατά την μεταφορά των μαθητών».

Στον Δήμο Μυλοποτάμου «τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».

Ακόμη στον Δήμο Ανωγείων, Τετάρτη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμένουν κλειστά.

Στον Δήμο Ηρακλείου δεν θα ανοίξει αύριο το κτηριακό συγκρότημα που φιλοξενεί το 3ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο, λόγω αδυναμίας θέρμανσης των αιθουσών.

Ο Δήμος Γόρτυνας έκανε επίσης γνωστό οτι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλες οι σχολικές μονάδες (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 8/1/2020.

Μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με το Δήμαρχο, κ. Γιάννη Στεφανάκη. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο neakriti.gr, η εν λόγω απόφαση ελήφθη καθώς στα σχολεία του Δήμου έχουν σημειωθεί πλημμύρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook