Κρήτη | Σε νέους μπελάδες ηλικιωμένος κρατούμενος – Είχε εμπλακεί σε απόδραση με νεκρούς αστυνομικούς

κρήτη-σε-νέους-μπελάδες-ηλικιωμένος-κ-1663829

Έχει πολύ «πλούσιο» ποινικό παρελθόν ενώ έχει εμπλακεί σε μία από τις πλέον αιματηρές αποδράσεις από φυλακές στην Κρήτη!

Ο 69χρονος, σήμερα, άνδρας που είναι τρόφιμος των φυλακών, κατά το παρελθόν, είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για πολύκροτη υπόθεση αιματηρής απόδρασης από σωφρονιστικό κατάστημα στο νησί, όπου μάλιστα είχαμε θρηνήσει και ζωές αστυνομικών.

Καταδικάστηκε σε ισόβια, εξέτισε την ποινή του και αποφυλακίστηκε με υφ’ όρων απόλυση υφ’ όρων.

Όμως, συνελήφθη εκ νέου για υπόθεση ναρκωτικών, καταδικάστηκε και πάλι και μπήκε ξανά στη φυλακή, όπου βάσει Νόμου, αφού εξέτισε την ποινή για την υπόθεση των ναρκωτικών, θα έπρεπε, ως υπότροπος πλέον, να εκτίσει και το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης…

Τους τελευταίους μήνες, ο 69χρονος ήταν σε καθεστώς αδειών. Βγήκε στην τελευταία του άδεια ωστόσο κατά τον έλεγχο που του έγινε με την επιστροφή του στις φυλακές, βρέθηκε πάνω του ποσότητα 4,1 γραμμαρίου από υποκατάστατο ναρκωτικών ουσιών…

Να σημειωθεί ότι η ποσότητα του ναρκωτικού εντοπίστηκε «ραμμένη» σε ρούχο του. Μετά από την εξέλιξη αυτή κινείται σε βάρος του νέα ποινική και πειθαρχική διαδικασία.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook