Κρήτη | Σε αργία ο γιατρός για το “φακελάκι”

κρήτη-σε-αργία-ο-γιατρός-για-το-φακελ-794987

Σε εξάμηνη αργία έχει τεθεί, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του, τον Ιούνιο, ο χειρουργός του ΠΑΓΝΗ ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος πάντως επανέλαβε ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα, αν και συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και ότι η καταγγελία σε βάρος του είναι ανυπόστατη. Ισχυρίστηκε ότι τον παγίδευσαν και ότι δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτή την άδικη καταγγελία. Είπε μάλιστα ότι φέρθηκε πολύ καλά στον ασθενή και αυτή η ανυπόστατη καταγγελία ήταν… η ανταμοιβή του.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του έγινε αφού ο 46χρονος είχε φύγει από το γραφείου του γιατρού. Είχε προηγηθεί η καταβολή 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα μέσα σε ένα φάκελο. Ο γιατρός, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, πήρε αρχικά τον φάκελο και τον έβαλε στο συρτάρι χωρίς να τον ανοίξει. Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τον έπιασαν να έχει στο χέρι του τυλιγμένο σε ρολό τα 400 ευρώ και άλλα 250 ευρώ. Σε έρευνα στο συρτάρι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανοιγμένοι φάκελοι, εκ των οποίων ο ένας ανήκε στον 46χρονο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook