Κρήτη | Σχεδόν μηδαμινή η κίνηση στα καταστήματα του Ηρακλείου στην πρεμιέρα του click away

κρήτη-σχεδόν-μηδαμινή-η-κίνηση-στα-κατ-1148949
Φωτογραφία cretapost.gr

«Μουδιασμένη» είναι η πρεμιέρα του ανοίγματος των καταστημάτων με την μορφή του… click away και στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το click away για το λιανεμπόριο το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Μία βόλτα στην αγορά του Ηρακλείου αναδεικνύει την δυσκολία που έχουν οι έμποροι στην εφαρμογή αυτού νέου καθεστώτος στην αγορά.

Ελάχιστα είναι τα καταστήματα που άνοιξαν και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πελάτες για παραλαβή των ήδη συμφωνηθέντων προϊόντων.

Κουμαντάκης: Το λιανικό εμπόριο δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε στο cretapost ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Μανώλης Κουμαντάκης για το click away.

«Ως λιανικό εμπόριο δεν μας ενδιαφέρει το click away. Αυτή την πολιτική που εφαρμόσανε με σκοπό να βοηθηθούν τα μεγάλα πολυκαταστήματα δεν έχουν σχέση με το λιανικό εμπόριο. Σήμερα το λιανικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα και στην Κρήτη δεν έχει προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα, σε αυτές τις τεχνολογίες που να μπορεί να εφαρμοστεί το πράμα αυτό. Η αγορά πρέπει να ανοίξει», τόνισε χαρακτηριστικά λέγοντας παράλληλα πως η Ομοσπονδία θα στείλει σχετική ανακοίνωση για το θέμα.

cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook