Κρήτη | Σχεδιασμός για τις δομές υγείας σε συνάντηση της ΥΠΕ με τις διοικήσεις των νοσοκομείων

κρήτη-σχεδιασμός-για-τις-δομές-υγείας-1059318

Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων και την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης, κα Μαρία Κασσωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακά στελέχη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και των νοσοκομείων, αποτέλεσε η ενημέρωση των φορέων υγείας για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η διαδικασία ωρίμανσης μελετών έργων ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο αυτής, καθώς και η πρόοδος υλοποίησης των ήδη ενταγμένων στο ΕΠ Κρήτης έργων.

Η κα Μπορμπουδάκη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ευχαρίστησε την κα Κασσωτάκη προσωπικά, αλλά και ευρύτερα την Περιφέρεια Κρήτης για την εξαιρετική συνεργασία τους, επί σειρά ετών με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, με κοινό στόχο την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στο νησί.

Μετά το πέρας της συνάντησης των φορέων υγείας με την Προϊσταμένη της ΕΥΔ του ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης, ακολούθησε σύσκεψη της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τους Διοικητές και Αν. Διοικητές των νοσοκομείων.

Σε αυτήν μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προμήθειες και την οικονομική διαχείριση των νοσοκομείων, τις τροποποιήσεις των οργανισμών, την ετοιμότητα διαχείρισης κρίσεων και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των νοσοκομείων, την ανάπτυξη παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και κατ’ οίκον νοσηλείας, τις Κινητές Μονάδες Αιμοδοσίας, κ.α..

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και οι Διοικήσεις των νοσοκομείων σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζουν με την ίδια υπευθυνότητα την προσπάθεια ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην Κρήτη, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook