Κρήτη | Σαράντα ημέρες από το φονικό στις Μοίρες

κρήτη-σαράντα-ημέρες-από-το-φονικό-στι-1001878

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τη μοιραία σφαίρα που έριξε νεκρό τον άτυχο Κώστα Χατζάκη, στις Μοίρες. Ο 79χρονος εκτελέστηκε από έναν άνθρωπο, τον οποίο δε γνώριζε… ούτε φυσιογνωμικά, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει λίγες κουβέντες μαζί του.

Το μνημόσυνο για τον 79χρονο θα γίνει την Κυριακή, στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής, σε βαρύ κλίμα και με τα αμέτρητα «γιατί» να παραμένουν αναπάντητα.

Ο 51χρονος δράστης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Νεάπολης, τη μοιραία μέρα έφτασε έξω από το σπίτι του 79χρονου με πιστόλι στο χέρι, αναζητώντας την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο άτυχος ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του με τις παντόφλες και τις πυτζάμες, όταν ειδοποιήθηκε από τον εγγονό του ότι κάποιος ήταν έξω και ρωτούσε για τη νέα νοικάρισσα τους. Ρώτησε τον άγνωστο σε τι μπορούσε να τον εξυπηρετήσει. Όμως οι αδιάκριτες ερωτήσεις του τον έφεραν σε δύσκολη θέση και θέλησε να βάλει ένα «φρένο», αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό ενόχλησε τον 51χρονο, ο οποίος με βάση τις καταθέσεις, ήταν μεθυσμένος. Έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Αφού σκότωσε τον ηλικιωμένο και τραυμάτισε τη σύζυγο του, άρχισε να πυροβολεί σε ευθεία γραμμή κατά ισόγειας γκαρσονιέρας όπου έπαιζαν playstation ανήλικοι φίλοι του 17χρονου εγγονού. Σε αυτό το σπίτι είχε χτυπήσει πρώτα για να ρωτήσει για τη νοικάρισσα.

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος γλίτωσε τον λιντσάρισμα από τους οργισμένους συγγενείς εξαιτίας της μπλόφας των αστυνομικών, δήλωσε συντετριμμένος και υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα λόγω πλήρους μέθης, λόγω χρόνιου προβλήματος αλκοολισμού.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook