Κρήτη | Σαπίζουν παρατημένες οι σκηνές που είχαν δοθεί στους σεισμόπληκτους | Photos

κρήτη-σαπίζουν-παρατημένες-οι-σκηνές-1358755

Να σαπίζουν αριστερά και δεξιά έχουν καταντήσει στρώματα και σκηνές που δόθηκαν στους σεισμοπαθείς κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τους σεισμούς της 27ης Σεπτεμβρίου.

Τέσσερις μήνες μετά και ότι πλέον δεν χρειάζεται… έχει αφεθεί στο έλεος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι σκηνές στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Αστριτσίου οι οποίες εδώ και καιρό σαπίζουν από τη βροχή αφού κανείς πλέον δεν ζει σε αυτές.

Επίσης, στον Ευαγγελιασμό Πεδιάδος, στρώματα και σκηνές που στήθηκαν για τη φιλοξενία σεισμοπαθών, είναι έρμαια στην τύχη τους σαπίζοντας αφημένα στο πέρασμα του χρόνου.

Επί της ουσίας πρόκειται για περιουσία του Στρατού και κράτους που όμως δεν έτυχαν της τύχης που έπρεπε αφού θα έπρεπε, εφόσον πλέον δεν χρησιμοποιούνται ή να δοθούν σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη ή κάποιος από την πολιτική προστασία να τα μαζέψει και να τα φυλάξει.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη o Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης δήλωσε πως αυτή είναι περιουσία του κράτους και ζήτησε από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που ενδεχομένως να έχουν παρόμοιο υλικό, να επικοινωνήσουν είτε μαζί του είτε με την Πολιτική Προστασία προκειμένου να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook