Κρήτη | Ρακές, μαντινάδες, selfies και «πού είναι η νεολαία;» στην επίσκεψη Μητσοτάκη

κρήτη-ρακές-μαντινάδες-selfies-και-πού-είν-1259493

«Πού είναι η νεολαία;» ήταν μια από τις πρώτες ερωτήσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την άφιξή του στο Σπήλι, απ΄ όπου ξεκίνησε την «μίνι» περιοδεία του σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Από την υποδοχή του Πρωθυπουργού δεν έλειψαν οι καθιερωμένες μαντινάδες, ο ίδιος ωστόσο φαίνεται ότι ήθελε πιο «νεανικό ακροατήριο» προκειμένου να στείλει το μήνυμά του σχετικά με τους εμβολιασμούς, το οποίο – όπως ανέφερε – πρέπει να «μεταδίδεται από στόμα σε στόμα».

Η παρουσία της νεολαίας μπορεί να μην ήταν αυτή που θα ήθελε ο κ. Μητσοτάκης, ωστόσο κάποιος άλλος άδραξε την ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού για να ζητήσει …χρηματοδότηση. O δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης, αιτήθηκε στην σύντομη συνάντησή τους, κονδύλια ύψους 1,8 εκ. ευρώ για να ολοκληρώσει το εναπομείναν τμήμα του δρόμου Φραγκοκάστελλο – Αγία Γαλήνη

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μια σύντομη κουβέντα και με τον καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, ο οποίος – ως γνωστόν – «συνδέεται» με κουμπαριά με την αδερφή του Πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη.

Έτρεχαν για φωτογραφίες

Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να συμμετάσχει στην σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, ακόμα περισσότερο ωστόσο φαίνεται ότι ήταν το πλήθος που θέλησε να βγάλει μια…αναμνηστική φωτογραφία!

Οι υπηρεσίες στο Νοσοκομείο «παρέλυσαν» για ένα μικρό διάστημα, καθώς μερίδα εργαζομένων συμμετείχε στην διαμαρτυρία που είχε οργανωθεί έξω, ενώ άλλοι έσπευδαν να φωτογραφήσουν τον Κυριάκο, δεδομένου ότι «δε γίνονται κάθε μέρα αυτά»!

Η πρώτη επίσκεψη Πρωθυπουργού σε 31 χρόνια

Στην σύσκεψη στο ΠΑΓΝΗ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης ήταν από τους τελευταίους που μίλησαν, ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο γεγονός ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη ήταν η πρώτη – όπως είπε – επίσκεψη Πρωθυπουργού στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα σε 31 χρόνια.

Ο κ. Χαλκιαδάκης στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα του εμβολιασμού των υγειονομικών και του προσωπικού του ΠΑΓΝΗ, κάνοντας λόγο για ποσοστό εμβολιασμένων της τάξεως του 90%

Η παρουσία του Πρωθυπουργού εκεί έκλεισε με τα παραδοσιακά τοπικά κεράσματα και την…ρακοποσία, στην οποία δεν είπε «όχι» ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πάντως παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί δεν ολοκλήρωσε την ατζέντα της επίσκεψης, όπως αυτή είχε γνωστοποιηθεί, δηλαδή με επίσκεψη στο εμβολιαστικό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΕΔΥ), αλλά αποφάσισε να αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι. 

cretalive.gr 

One thought on “Κρήτη | Ρακές, μαντινάδες, selfies και «πού είναι η νεολαία;» στην επίσκεψη Μητσοτάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook