Κρήτη | Ραγίζει καρδιές η μητέρα της άτυχης Κατερίνας: «Την βασάνισε μέχρι το τέλος» | Video

κρήτη-ραγίζει-καρδιές-η-μητέρα-της-άτυ-1048496

Ραγίζει καρδιές η μάνα της δολοφονημένης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πατέρα των παιδιών της.

Η τραγική μητέρα μίλησε για το δράμα και την ενδοοικογενειακή βία που κατέληξε στο έγκλημα που συγκλόνισε τη Σητεία το Μάρτιο του 2019.

Ο 37χρονος άνδρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Μέσα στον πόνο της, η οικογένεια της Κατερίνας στέλνει το δικό της μήνυμα.

Η μητέρα της άτυχης Κατερίνας, συντετριμμένη από τον χαμό της κόρης της, έσπασε την σιωπή της στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV. «Όλες οι μητέρες να προσέχουν τα παιδιά τους», αναφέρει με σπασμένη φωνή η τραγική μητέρα, «καθώς εγώ», όπως τονίζει μέσα σε ένα τέταρτο την έχασα».

Ήταν 4 Μαρτίου του 2019 όταν η άτυχη τότε γυναίκα έφυγε για λίγο από την δουλειά της και πήγε στο σπίτι της μητέρας της όπου είχε μετακομίσει για να ετοιμάσει τα παιδιά της για τον γιατρό. Ο εν διαστάσει σύζυγός της μετέβη επίσης στο σπίτι της πεθεράς του και ο καβγάς μεταξύ τους δεν άργησε να ξεσπάσει.

Η περιγραφή του 47χρονου συζυγοκτόνου μέσα στην δικαστική αίθουσα, προκαλεί ανατριχίλα: «Τσακωνόμασταν και εκείνοι είπε πως θα μου κάνει ασφαλιστικά μέτρα», ήταν τα λόγια του. «Θόλωσα. Την έπιασα από τον λαιμό», όπως περιγράφει.

«Λιποθύμησε. Πέσαμε μαζί στο πάτωμα. Έπεσα από πάνω της. Δεν κουνιόταν. Την γυρίζω και βλέπω αίματα από τη μύτη και το στόμα. Της πιάνω το χέρι. Της φώναξα Κατερίνα, αλλά δεν… Σκεφτόμουν τι έκανα. Τα παιδιά στον καβγά έκλαιγαν και ήταν δεμένα στο καροτσάκι. Ύστερα όταν η Κατερίνα ήταν κάτω, όχι. Έφυγα από το σπίτι και έκλεισα πίσω μου την πόρτα».

Το μήνυμα που στέλνουν οι χαροκαμένη μητέρα και ο αδελφός της Κατερίνας προς όλες τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι συγκλονιστικό: «Να σταματήσει αυτή η βία των ανδρών κατά της γυναίκας».

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook