Κρήτη | «Ραγίζει καρδιές» η εικόνα ενός άστεγου τυλιγμένου σε μια κουβέρτα να κοιμάται σε σοκάκι

κρήτη-ραγίζει-καρδιές-η-εικόνα-ενός-1369000

Οι κρύες μέρες του χειμώνα συνεχίζονται στην Κρήτη

Άλλοι απολαμβάνουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα μέσα στο ζεστό μας σπίτι, ενώ άλλοι βρίσκονται αβοήθητοι σε δρόμους και παγκάκια κάτω υπό συνθήκες ψύχους.

Οι άστεγοι τις μέρες της κακοκαιρίας έχουν παραπάνω ανάγκη την βοήθειά μας. Εικόνες εξαθλίωσης και θλίψης αντικρύζουμε καθημερινά, όπως την συγκεκριμένη, σε πολλά σημεία της Κρήτης.

Η φωτογραφία του Insta News Rethymno με έναν άστεγο τυλιγμένο σε μια κουβέρτα να κοιμάται σε σοκάκι της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, ραγίζει καρδιές…

zarpanews.gr

One thought on “Κρήτη | «Ραγίζει καρδιές» η εικόνα ενός άστεγου τυλιγμένου σε μια κουβέρτα να κοιμάται σε σοκάκι

  1. Αντί να τραβάμε φωτογραφίες και να τις δημοσιεύουμε στα διάφορα site και social media για να πάρουμε likes, δηλώνοντας πόσο πολύ πονά η καρδιά μας γι’ αυτούς τους ανθρώπους, θα ήταν καλύτερα να τους περιθάλπταμε εμείς οι ίδιοι…. Με όποιο τρόπο μπορούμε….
    Διότι όπως λέει και στο Ευαγγέλιο (τι λέω τώρα και σε ποιους απευθύνομαι….) :

    «……“Όταν δε έλθη ο Υιός του ανθρώπου με όλην την δόξαν του Πατρός του και όλοι οι άγγελοι μαζί Του, τότε θα καθίση εις τον θρόνον της δόξης του και θα χω­ρίση τα πρόβατα από τα ερίφια και τους μεν πρώτους θα τους επιδοκιμάση, διότι όταν επεινούσε τον έθρεψαν, όταν εδιψούσε τον επότισαν, όταν ήτο ξένος τον περιεμάζεψαν, όταν ήτο γυμνός τον ενέδυσαν, όταν ήτο ασθενής τον επεσκέφθησαν και όταν ευρίσκετο εις την φυλακήν επήγαν και τον είδαν, και θα δώση την βασιλείαν Του εις αυτούς…..»

    Καλό μήνα και καλή μετάνοια……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook