Κρήτη | “Βράζει” η εστίαση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στο κλάδο της εστίασης με φόντο το νέο πλαίσιο περιοριστικών μέτρων και των «τσουχτερών» προστίμων με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα τα καταστήματα εστίασης που λειτουργούν με τη μέθοδο του take away.

«Η εστίαση αντιμετωπίζεται σαν να είναι το μαύρο πρόβατο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει», δήλωσε στον Σκάι Κρήτης 92,1 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Επισιτισμού και Εστίασης στο νομό Ηρακλείου Νίκος Ρηγάκης.

Με βάση τη νέα ρύθμιση, απαγορεύεται η παραμονή των πελατών στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο επιχειρήσεων εστίασης –ένα μέτρο που ισχύει όχι μόνο για τις «κόκκινες» περιοχές αλλά και όσες βρίσκονται στο επίπεδο επιτήρησης, δηλαδή το «κίτρινο».

«Πως γίνεται να υπάρχουν καταναλωτές έξω από καταστήματα του λιανεμπορίου και εμπορικά κέντρα και να θεωρείται συνωστισμός μόνο η παραμονή για λίγα λεπτά σε καταστήματα εστίασης take away», αναρωτήθηκε ο κ.Ρηγάκης ο οποίος παράλληλα χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την εστίαση που κάλεσε τους ιδιοκτήτες να του παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους!

Πηγή: creta24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ