Κρήτη | Ο καυγάς για το διάβασμα οδήγησε στην αστυνομία μητέρα και κόρη

κρήτη-ο-καυγάς-για-το-διάβασμα-οδήγησε-1167795

Την 1η Φεβρουαρίου θα δοθεί στο Δικαστήριο η συνέχεια στην υπόθεση της 12χρονης στο Ηράκλειο, που κατήγγειλε την μητέρα της για ξυλοδαρμό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 12χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θα πάρει την Αστυνομία και εκείνη την προέτρεψε να την πάρει. Μάλιστα περίμεναν μαζί να φθάσει το περιπολικό!

Ο καυγάς έγινε για το διάβασμα επειδή το κορίτσι δείχνει, όπως υποστηρίζεται, μία άρνηση για μελέτη και η μητέρα προσπαθούσε να την βάλει να διαβάσει. Η 12χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα της είχε θυμώσει που δεν έκατσε να διαβάσει και πήγε στο σχολείο χωρίς να κάνει τις ασκήσεις. Την χτύπησε λέει στο χέρι και της έριξε και μία στο πρόσωπο και έτρεξε λίγο αίμα η μύτη. Το ίδιο το παιδί αναφέρει ότι μαλώνουν συχνά με τη μητέρα του, κάποιες φορές την χτυπάει, άλλες χτυπάει εκείνο τη μητέρα του.

Ειδικότερα το παιδί φέρεται να υποστήριξε:

«Με έσπρωξε δυνατά και έπεσα στο πάτωμα. Μετά η μητέρα μου με χτύπησε δυνατά στη μύτη και αυτή άρχισε να τρέχει αίμα. Μετά είπα στη μητέρα μου ότι θα πάρω τηλέφωνο την Αστυνομία και αυτή μου είπε «άντε πάρτην. Το νούμερο είναι το 100». Μετά πήρα στην Αστυνομία και είπε να έρθει κάποιος γιατί η μητέρα μου με χτυπάει και μαλώνουμε».

Η ίδια η 43χρονη πάντως υποστηρίζει ότι η 12χρονη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε, τη δάγκωσε και τις έριχνε μπουνιές στον ήδη σπασμένο ώμο της. Για το χτύπημα στην μύτη της μικρής υποστήριξε ότι αυτό έγινε στην προσπάθειά της να αποσπάσει το χέρι της από το … στόμα της 12χρονης

Η μητέρα λέει ότι η ανήλικη δεν θέλει να διαβάζει και κάνει αρκετές απουσίες από το σχολείο και τους τελευταίους μήνες εκδηλώνει βίαιη συμπεριφορά απέναντι της.

Μεταξύ άλλων, φέρεται να κατέθεσε: «Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Δεν τη χτύπησα ούτε σήμερα ούτε κάποια άλλη φορά. Ούτε την κόρη μου ούτε το γιο μου. Ούτε την εξύβρισα, αντιθέτως ήταν η κόρη μου η οποία με εξύβριζε και με χτυπούσε, φθάνοντας στο σημείο να μου δώσει κλωτσιές και μπουνιές στο σπασμένο μου δεξί χέρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα καταθέτει ότι το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο τα τελευταία δύο χρόνια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αδερφός της ανήλικης καταθέτει κατά πληροφορίες ότι ναι μεν μητέρα και κόρη είχαν συχνούς καυγάδες με αφορμή το διάβασμα, όμως η μητέρα τους δεν χειροδικούσε σε βάρος της 12χρονης. Απεναντίας, η ανήλικη φέρεται να ήταν εκείνη που ξεσπούσε στη μητέρα ως αντίδραση.

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook