Κρήτη | «Θα αποδοθεί δικαιοσύνη» πιστεύει η οικογένεια της 31χρονης που δολοφονήθηκε

κρήτη-θα-αποδοθεί-δικαιοσύνη-πιστε-963215

«Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 31χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της με βίαιο τρόπο από τα χέρια του 40χρονου συντρόφου της.

«Από το σύνολο της δικογραφίας προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να σκοτώσει και αυτό έκανε άνανδρα σε ένα κορίτσι που είχε σοβαρά προβλήματα σωματικής υγείας» υποστηρίζει ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης.

«Η Κλειώ είχε κριθεί ανάπηρη σε ποσοστό άνω του 67% και ήταν σχεδόν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες σε κέντρα αποκατάστασης, άρχισε να στέκει στα πόδια της, το οποίο προφανώς και γνώριζε ο επί σειρά ετών σύντροφος-κατηγορούμενος. Παρ’ όλα αυτά δε δίστασε να σηκώσει χέρι πάνω της, να τη χτυπήσει βάναυσα στο ύψος της κεφαλής, γνωρίζοντας το πρόβλημα της, και να την τραντάξει με βίαιο τρόπο. Φέρεται επίσης, κατά πληροφορίες, από τα αντικειμενικά ευρήματα της ιατροδικαστικής να την στραγγάλισε. Η αείμνηστη Κλειώ ήταν εκ των περιστάσεων αδύναμη να αντισταθεί με μοιραίο αποτέλεσμα τον αδόκητο θάνατο της». Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, θα απολογηθεί σήμερα.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook