Κρήτη | “Κινδύνευσα να πεθάνω, δεν είναι ψέμα ο κορονοϊός” – Τι λέει ο Αντιδήμαρχος που βρέθηκε θετικός στον ιό

«Είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις, δεν είναι ψέματα» εξομολογήθηκε στο Livetalks ο αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης, ο οποίος για 18η ημέρα βρίσκεται στο σπίτι του έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου όταν μαθαίνεις ότι είσαι θετικός», είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι από την 4η-5η ημέρα άρχισε να έχει πιο βαριά συμπτώματα της νόσου γι αυτό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

«Τον Μάρτιο την αντιμετωπίζαμε πιο σοβαρά την κατάσταση απ’ ότι σήμερα, όλοι μας και εγώ. Το είδα όμως πάνω μου. Είμαι 50 χρονών, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν έχω ποτέ νοσηλευτεί αλλά κινδύνευσα να πεθάνω. Δεν είναι όπως τα λένε μερικοί ότι είναι κάτι εύκολο. Ένιωθα να πέφτει το οξυγόνο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τότε κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι, έβλεπα τον ιό και με “χτυπούσε” από γύρω- γύρω. Δεν αφορά μόνο τους μεγάλους ανθρώπους και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα» τόνισε ο κ. Φασομυτάκης.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Φαιστού, στην περιοχή δεν είχε καταγραφεί κανένα κρούσμα και έφτανε μόνο μία μικρή εκδήλωση στις 25 Ιουλίου στον Κουσέ, για να νοσούν σήμερα 13 άνθρωποι. Μάλιστα, όπως λέει, σε αυτή την εκδήλωση δεν παρευρέθηκε καν ο ίδιος, αλλά ο έτερος αντιδήμαρχος ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό.

«Όσοι νοσούν είναι από την ίδια εκδήλωση. Περίμενα να την πατήσω από αλλού αλλά τελικά την πάτησα από ένα χωριό 100 ατόμων!», προσέθεσε.

cretalive.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ