Κρήτη | «Η Πένυ χτύπησε με το κεφάλι στο δέντρο» – Συγκλονιστική περιγραφή του θανατηφόρου τροχαίου

κρήτη-η-πένυ-χτύπησε-με-το-κεφάλι-στο-1658260

“Έχασα μια κόρη” λέει ο πατέρας του μέλλοντα αρραβωνιαστικού της 22χρονης Πένυς, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο, στο Ηράκλειο (δείτε ΕΔΩ).

Η 22χρονη ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στον κορμό ενός δέντρου, σε δρόμο προς τις Άνω Αρχάνες. Οι συγγενείς και οι φίλοι της είναι συγκλονισμένοι με τον ξαφνικό χαμό της.

Η Πένυ ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί. Ο πατέρας του συντρόφου της, Κώστας Σκλαβούνος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. “Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πένυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε “μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω”. Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο. Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι“, αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

Στη συνέχεια, σημειώνει ότι “η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι σε σοκ. Περιμένουμε να μας πει τι ακριβώς έγινε”.

“Με τον γιο μου, ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν. Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, αλλά δεν έγινε επειδή πέθανε η μητέρα μου. Έχει δύο αδερφές, η μητέρα τους τις μεγάλωσε μόνη της”, αναφέρει στο newsit.gr.

“Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη. Ήταν χρυσό κορίτσι και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες, όταν κρατάνε τιμόνι” καταλήγει ο κ. Σκλαβούνος.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook