Κρήτη | «Έφυγε» για την «γειτονιά των αγγέλων» – Το… αντίο των φίλων της ΑΕΚ στο δικό τους παιδί

κρήτη-έφυγε-για-την-γειτονιά-των-αγ-872488

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άτυχος νέος, που «έκανε» βουτιά στο κενό, από τα Τείχη στην Πύλη του Ιησου, μία ανάσα από το κέντρο του Ηρακλείου, έφυγε για την… «γειτονιά των αγγέλων», για το δικό του μοναχικό ταξίδι.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, με πόνο ψυχής και βαθιά θλίψη, συνόδευσαν τον 27χρονο σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

Στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού στις Πατέλες στις 12 το μεσημέρι ήταν όλοι εκεί.

Η τελευταία του επιθυμία

Εκεί, όμως βρέθηκαν και οι φίλοι του από το club των original Ηρακλείου της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας από αυτούς. Ωστόσο θέλησε χθες να φύγει και να τους αφήσει. Να δώσει ξαφνικό τέλος μόνος του στη ζωή του! Ζήτησε σαν τελευταία του επιθυμία, οι ΑΕΚτζηδες του Ηρακλείου να πάνε ενωμένοι όσο ποτέ στην κηδεία του! Οργανωμένοι και μη! Και το έκαναν. Σήμερα οι φίλοι της ΑΕΚ από το Ηράκλειο του είπαν το τελευταίο «αντίο» . Και του αφιέρωσαν αυτή τη φωτογραφία…Σκηνές αρχές τραγωδίας στο «τελευταίο αντίο»

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στις Πατέλες, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί, είπαν το «τελευταίο αντίο» στο νεαρό Παναγιώτη.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδερφός του 27χρονου, οι οποίοι ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που τον είδαν νεκρό στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μακριά από το κατάστημά τους.

Εκεί, βρέθηκαν και οι φίλοι του από το club των original Ηρακλείου της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ. Αυτή ήταν, άλλωστε, και η τελευταία του επιθυμία: Να δει όλο το club, σαν «μιας γροθιά» στην κηδεία του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν, περίπου, στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί είδαν το σώμα του 27χρονου να πέφτει στο κενό, από την Πύλη Ιησού, στην περιοχή της Όασης στο κέντρο του Ηρακλείου.

«Συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσω»

Περίπου 1 ώρα προτού κάνει πράξη τη μοιραία του απόφαση, να πέσει από τα Τείχη του Ηρακλείου, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στην ανάρτησή του, ο ίδιος – μεταξύ άλλων – ζήτησε εκ των προτέρων «συγγνώμη» για τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένεια, αλλά και τους φίλους του, ενώ ζήτησε από όποιον μπορεί να στηρίξει την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει από χτες το απόγευμα.

Παράλληλα, σχολίασε και το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, γράφοντας: «Δε φταίει μια γυναίκα, αλλά το κεφάλι μου (και απλά αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για τη σημερινή μου πράξη. Μην την πειράξετε», ζητώντας, παράλληλα, από τους οικείους του να μην τον θυμούνται στα τελευταία του βήματα και δίνοντας το μήνυμα «Να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook