Κρήτη | «Δεν έβγαλα ποτέ μαχαίρι» υποστηρίζει ο 13χρονος για την επίθεση σε σχολείο – Ισχυρίζεται ότι τον κορόιδευε η παρέα της 11χρονης

κρήτη-δεν-έβγαλα-ποτέ-μαχαίρι-υποστ-1297593

Ένα σκηνικό συνεχούς εμπαιγμού περιέγραψε στις Αρχές ο 13χρονος, εξηγώντας ότι κυνήγησε μεν την 11χρονη και την παρέα της, χωρίς μαχαίρι, δε.

«Ουδέποτε έβγαλα μαχαίρι» φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ο μικροκαμωμένος 13χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από μαθήτρια της ΣΤ΄Δημοτικού στο κέντρο του Ηρακλείου, ότι την απείλησε με μαχαίρι. Αντιθέτως ο 13χρονος περιέγραψε ένα σκηνικό συνεχούς κοροϊδίας σε βάρος του από την 11χρονη και την παρέα της. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος και η μητέρα του, πριν από περίπου 10 ημέρες, η 11χρονη και η παρέα της είχαν χτυπήσει συμμαθήτριά τους και αδελφή του 13χρονου.

Ο 13χρονος που χθες συνελήφθη και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, αρνήθηκε ότι έβγαλε μαχαίρι, παραδέχτηκε ωστόσο ότι κυνήγησε το κορίτσι και την παρέα του, καθώς δεν άντεχε το ότι τον κορόιδευαν συνεχώς.

Την ίδια στιγμή από το περιβάλλον της 11χρονης, όπου επικρατεί αναστάτωση, υποστηρίζεται ότι δεν ήταν μεμονωμένο αυτό το περιστατικό, αλλά πως και η ίδια αλλά και άλλα παιδιά της παρέας της έχουν δεχτεί απειλές και εκφοβισμό από τον 13χρονο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook