Κρήτη | «Αστυνόμε παραδίνομαι» – Αιμόφυρτος ανέβηκε στα κεραμίδια και φώναζε

κρήτη-αστυνόμε-παραδίνομαι-αιμόφ-1213337

Μεγάλη αναστάτωση το απόγευμα της Τρίτης, 8 Νοεμβρίου σε γειτονιά του Ηρακλείου, καθώς ένας άνδρας φωνάζοντας ανέβηκε σε εγκαταλειμμένο ετοιμόρροπο κτήριο και πιο συγκεκριμένα σε κεραμοσκεπή, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Σύμφωνα μαρτυρίες περιοίκων, το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Ατσαλένιου και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αλεξάνδρειας και πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 35 ετών, ο οποίος αιμόφυρτος, φώναζε συνεχώς: «Αστυνόμε παραδίνομαι». Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας την κατάστασή του, κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας βρισκόταν στην ταράτσα του ετοιμόρροπου κτηρίου, ενώ τα κεραμίδια υποχωρούσαν και κινδύνευε να πέσει. Εκείνη την στιγμή ξάπλωσε ανάσκελα και σε αυτή την θέση τον εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Ενεργώντας γρήγορα κατέβασαν από την ταράτσα του κτηρίου τον 35χρονο άνδρα, ενώ παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άνδρας είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ ακολούθησαν έρευνες σε σπίτια της περιοχής υπό τον φόβο μην πέταξε τίποτα ο ίδιος.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook