Κρήτη | Πυρετώδεις εργασίες για να δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος | Photos

κρήτη-πυρετώδεις-εργασίες-για-να-δοθε-902832

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο νέο δρόμο της Μεσαράς, ακόμα και με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται σήμερα στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος δρόμος έμεινε πρόσφατα κλειστός για 15 ημέρες προκειμένου να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, ωστόσο παραμένουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες, όπως η διαμόρφωση των ανισόπεδων κόμβων της Γέργερης και του Πανασού.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ο ανισόπεδος κόμβος Γέργερης αναμένεται να δοθεί σε χρήση μέχρι τις 10 Αυγούστου, ο ημικόμβος Πρινιά λειτουργεί στην έξοδο του προς Αγία Βαρβάρα, η είσοδος από Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες, θα λειτουργήσει επίσης μέχρι τις 10 Αυγούστου, ενώ ο κόμβος Πανασού σε αμέσως επόμενη φάση.Δεν πρέπει επίσης να παραγνωρίζεται ότι ένας ακόμα παράγοντας «πίεσης» που καθιστά απαραίτητη την εκτέλεση εργασιών σε συνθήκες καύσωνα είναι η…Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

Με έγγραφο της ζητά εξηγήσεις σε σχέση με την εξέλιξη των εργασιών, και ο ΟΑΚ θα πρέπει μέχρι τις 6 Αυγούστου να απαντήσει τι εργασίες έχουν γίνει, ποιες εκκρεμούν και πότε θα ολοκληρωθούν, γεγονός που κλιμακώνει αφόρητα την πίεση για την εμπρόθεσμη παράδοσή του.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook